Er zijn altijd mensen die ongeduldig zijn. Voor deze mensen heeft SamMobile een gelekte versie van Android 4.3 online geplaatst. Volgens geruchten zal Samsung binnen 1 tot 2 weken de software officieel gaan aanbieden.

Met de nieuwe versie van Android zullen enkele veranderingen doorgevoerd worden. Zo zal Samsung Wallet toegevoegd zijn aan het menu. Om de dienst te gebruiken zul je de app nog wel zelf moeten downloaden en op dit moment is deze app nog niet beschikbaar in Google Play.

Wel helemaal aanwezig is Samsung’s Knox-beveiliging. Deze dienst is onder andere bedoeld om smartphones beter geschikt te maken voor privé gebruik zonder dat aanwezige zakelijke bestanden in gevaar komen wanneer de telefoon gestolen zou worden.

Volgens SamMobile loopt de gelekte versie van het besturingssysteem al erg goed, al gaat het niet om de uiteindelijke versie. Voor mensen die niet kunnen wachten op de nieuwe software verwijzen we je door naar de website van SamMobile om daar de nieuwe software te downloaden en te kijken hoe je de software kunt installeren.