1 min

Android 4.3 is nog niet officieel aangekondigd, maar al wel uitgelekt. SamMobile heeft de nieuwe Android-versie voor de Google Editie van de Samsung Galaxy S4 in handen gekregen en inmiddels is deze ook op de normale Galaxy S4 te installeren.

Android 4.3 lijkt slechts een kleine update ten opzichte van Android 4.2.2. Op dit moment zijn er nog weinig nieuwe functies aan het licht gekomen, maar dat zal de komende dagen en weken ongetwijfeld veranderen. Screenshots van Android 4.3 vind je in de galerij bij dit artikel.

Op basis van de gelekte ROM heeft SamMobile een aangepaste ROM ontwikkeld die ook op de Snapdragon-versie van de Samsung Galaxy S4 (review) geïnstalleerd kan worden. Dat is natuurlijk wel op eigen risico.

Eerder vandaag schreven we al over de komst van Android 4.3 naar de Google Editie van de Samsung Galaxy S4. Het is onduidelijk wanneer de gewone versie van Samsung’s vlaggenschip van Android 4.3 zal worden voorzien. Samsung zal eerst de TouchWiz-skin over de software willen plaatsen.