1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Apple heeft in het verleden al verschillende patenten gepubliceerd voor toetsenbordcovers die samenwerken met de iPad. Tot op heden zijn deze echter altijd geproduceerd door andere bedrijven. Hier lijkt nu een einde aan te komen.

Vandaag heeft Jamie Ryan, iemand wie volgens zijn eigen website in het verleden voor Apple heeft gewerkt, aangegeven dat Apple tijdens het evenement van morgen mogelijk een toetsenbordcover voor de iPad zal presenteren. Volgens Ryan zal de cover gebruikmaken van Bluetooth 4, hij meldt dat er op dit moment door Apple ook gekeken wordt naar andere accessoires voor de iPad.

In een patentaanvraag werden nog andere functies voor het toetsenbord genoemd, zoals opladen met zonne-energie, multi-touch, draadloos opladen en zelfs de integratie van een tweede scherm. Op dit moment heeft Apple het mogelijk gemaakt om een gewoon toetsenbord met Bluetooth aan te sluiten op je iPad, maar in de toekomst zal het bedrijf dus wellicht zelf een cover en toetsenbord in één willen aanbieden.

Apple houdt morgen een persconferentie waarbij we vermoedelijk meer te weten komen.