1 min

Berucht twitteraar @evleaks heeft specificaties gemeld van de opvolger van de HTC One. Deze nieuwe smartphone gaat voorlopig nog door het leven als de HTC M8.

Volgens een tweet van @evleaks zal de opvolger van de HTC One beschikken over een Snapdragon 800-processor, een 5 inch 1080p-scherm en Android 4.4 KitKat. De specificaties zijn hiermee niet echt opvallend, zeker als ze vergeleken worden met andere toestellen van bijvoorbeeld LG, Samsung en Sony. Ondanks dat is het wel duidelijk een upgrade ten opzichte van de HTC One, welke een Snapdragon 600-chipset bevat.

De opvolger van de HTC One zal naar verluidt volgend jaar gaan uitkomen, mogelijk in april 2014. Eerder deze maand lekten er al foto’s van de achterzijde van het nieuwe toestel. Toentertijd werd ook aangegeven dat het toestel over 3GB werkgeheugen zou beschikken.

De opvolger van de HTC One zal ook het eerste toestel zijn dat standaard uitgerust is met de Sense 6-skin van HTC. Op dit moment is er nog geen duidelijkheid over hoe deze eruit moet komen te zien.