1 min

Een vandaag verschenen bericht van Twitteraar @evleaks bevestigt de eerdere geruchten omtrent de specificaties van de HTC M8. De opvolger van de HTC One lijkt geen 2K-beeldscherm te krijgen.

De afgelopen tijd doken er meerdere geruchten op over de opvolger van de HTC One (review). Dit toestel met de mogelijke naamgeving HTC M8 of HTC One Two zal waarschijnlijk eind februari op de Mobile World Congress (MWC) 2014 in Barcelona uit de doeken worden gedaan.

Het meest recente bericht is afkomstig van de doorgaans goed ingelichte Twitteraar @evleaks. Deze liet weten dat de HTC M8 is opgedoken in een zogeheten User Agent Profile (UAProf). Hier wordt duidelijk dat het toestel zal worden uitgerust met een 5 inch 1080p-beeldscherm, oftewel een Full HD-kwaliteit. Dit betekent dat de M8 mogelijk zijn meerdere moet erkennen in Samsung’s Galaxy S5, die naar verluidt met een 2K-beeldscherm zal worden uitgerust.


Wat de overige specificaties van de HTC M8 betreft is deze naar verluidt voorzien van een Qualcomm Snapdragon 800-chipset die tikt op 2.3 Ghz, 3GB aan werkgeheugen en het mobiele besturingssysteem Android 4.4 KitKat (review). Tevens zal het toestel worden uitgerust met de nieuwste versie van HTC’s skin Sense in versie 6.0.