1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Fabrikant Sony maakte eerder deze maand een lijst bekend met daarop de toestellen die een update naar Android 4.4 KitKat zullen krijgen. Via de website van Sony is nu ook vermeld dat de Xperia SP van een dergelijke update in de toekomst zal worden voorzien.

Na de lancering van het mobiele besturingssysteem Android in de nieuwste versie maakte fabrikant Sony bekend dat het enkele van haar toestellen hiermee zal uitrusten. Deze lijn van toestellen die Sony een update naar Android 4.4 wil gaan geven bestaat uit de Xperia Z (review), Xperia Z1 (review), Xperia ZL, Xperia Z Ultra en Xperia Tablet Z (review). Dit zijn de high-end modellen van de Japanse fabrikant.

Nu blijkt dat ook de Sony Xperia SP (review) aan deze lijst is toegevoegd. Op de website van Sony is door middel van een tijdschema aangegeven voor welke smartphones de update naar Android 4.4 KitKat zal worden uitgerold. Bij de Xperia SP is te zien dat dit in de toekomst het geval zal zijn. Het is echter niet bekend wanneer de uitrol zal aanvangen.


Ook biedt Sony op haar website inzicht in welke toestellen momenteel worden onderzocht op geschiktheid voor de update van het mobiele besturingssysteem. Toestellen die hieronder vallen zijn de Xperia T (review), Xperia TX, Xperia V (review) en de Xperia ZR (review).