1 min

Tags in dit artikel

, ,

Sinds halverwege september is Netflix beschikbaar in Nederland. Sinds afgelopen weekend wordt door deze online videodienst het gebruik van profielen ondersteund in de Android-versie van de Netflix-applicatie. Andere varianten hadden deze mogelijkheid al langere tijd.

Sinds 11 september dit jaar is de Amerikaanse online videodienst Netflix komen overwaaien naar Nederland. Via Netflix kunnen abonnees voornamelijk films en series on demand online bekijken. De Netflix-applicatie wordt door de meeste populaire apparaten ondersteund.

De meest recente update van de applicatie voor het mobiele besturingssysteem Android is op 14 december uitgerold. In deze update zijn enkele bugs opgelost en zijn er verbeteringen aangebracht aan de zoekfunctie. Hierin is het nu mogelijk om op personen en titels te zoeken.

Toch is de grootste verandering dat er meerdere Netflix-profielen worden ondersteund. Deze optie biedt de gebruiker de mogelijkheid om de Netflix-account met maximaal vijf personen in hetzelfde huishouden te delen. Door deze profielen worden er voor iedere aparte gebruiker van dezelfde account onderscheid gemaakt in onder andere tips en afspeellijsten. Met deze profielen kan je een speciaal kindvriendelijk profiel aanmaken.