2min

Tags in dit artikel

,

Sony staat op het punt om zeven nieuwe smartphones aan te kondigen. Dit blijkt uit gegevens van verzendingen die uit Indonesië afkomstig zijn. Mogelijk zullen deze toestellen tijdens de Consumer Electronics Show in januari gepresenteerd worden.

Volgens gegevens die afkomstig zijn van verzendingen van Sony uit Indonesië, is het Japanse merk van plan om op korte termijn zeven nieuwe toestellen aan te kondigen. Volgens gegevens van Phone Arena zullen deze toestellen tijdens de Consumer Electronics Show in januari gepresenteerd worden.

In de gegevens van de verzendingen wordt gesproken over zeven nieuwe apparaten. De modelnummers van deze apparaten zijn:

  • Sony SGP521;
  • Sony D6503;
  • Sony D5503;
  • Sony D5322;
  • Sony D5303;
  • Sony D2105;
  • Sony D2005.

De SGP521 is volgens de geruchten een WiFi-versie van de Sony Xperia Z Ultra (review). Dit is eigenlijk een phablet, maar met een schermgrootte van 6,4 inch balanceert dit apparaat op de grens tussen smartphone en tablet.

De Sony D5503 zou volgens de geruchten de kleinere versie zijn van de Sony Xperia Z1 (review). Dit toestel is in Japan al uitgebracht onder de naam Sony Xperia Z1f. Dit toestel heeft bijna dezelfde specificaties als de Sony Xperia Z1, afgezien van de schermgrootte, de resolutie van het scherm en de capaciteit van de batterij. De Xperia Z1f heeft een scherm van 4,3 inch dat een resolutie kan weergeven van 720 bij 1280 pixels. De batterij heeft een capaciteit van 2.300 mAh.

Van de D2105 wordt verwacht dat het de opvolger zal zijn van de Sony Xperia L (review), een toestel dat als modelnummer C2105 had.

Van alle apparaten is nog niet bekend of ze in de Benelux zullen worden uitgebracht of hoeveel ze moeten kosten. Mogelijk weten we ten tijde van de CES-beurs meer.