Eerder werden er al renders gelekt van een Nokia-smartphone die gebruikmaakt van het Android-besturingssysteem van Google. Inmiddels is er nog een foto van het toestel gelekt. Het zou dit keer gaan om een prototype van het apparaat.

Nokia is bezig geweest met een toestel dat gebruikmaakt van Android. Het toestel heeft de codenaam Normandy meegekregen, nu zijn foto’s van een prototype van het toestel gelekt. Als we naar de foto’s kijken valt het direct op dat de Terug-knop zeer prominent aanwezig is op het toestel. De andere knoppen die vaak naast deze knop zitten bij Android-toestellen zijn niet aanwezig.

Het is echter nog maar de vraag of het toestel daadwerkelijk op de markt zal verschijnen. Nu Nokia is overgenomen door Microsoft is het niet aannemelijk dat Microsoft goedkeuring geeft voor het uitbrengen van een toestel dat gebruik maakt van het besturingssysteem van een grote concurrent. Mogelijk is het toestel op het plaatje dan ook een prototype uit de tijd dat Nokia nog aan het experimenteren was met het maken van een Android-toestel.