2min

Op de Chinese website ITHome is een foto verschenen van de Huawei Ascend P7 met codenaam Sophia verschenen. Deze smartphone is de opvolger van de redelijk populaire Huawei Ascend P6 welke ook in Nederland is verschenen. Huawei zal waarschijnlijk opnieuw inzetten op goede specificaties tegen een scherpe prijs.

Er is een foto uitgelekt van de Huawei Ascend P7 met codenaam Sophia, dit toestel zal waarschijnlijk het paradepaardje in Europa worden van Huawei in 2014. Op de foto is in elk geval te zien dat er een camera en 4G-connectiviteit aanwezig is.

Huawei heeft er in veel Europese landen voor gekozen om niet met een absoluut high-end model te komen maar daar net onder te gaan zitten met een goed toestel tegen een zeer scherpe prijs, dat was afgelopen jaar de Huawei Ascend P6. Waarschijnlijk zal de Huawei Ascend P7 met dezelfde doelstelling en strategie worden ontworpen en uitgebracht.

Op basis van de foto en de al bestaande geruchten krijgt de Ascend P7 waarschijnlijk een 5 inch Full HD-scherm (1920×1080 pixels), een 1,6 GHz quad-core HiSilicon processor, 2 GB aan werkgeheugen en een 13 megapixel camera.

Daarmee is het toestel in lijn met de toptoestellen van afgelopen jaar, al is het even afwachten hoe krachtig de processor van Huawei is. De toptoestellen van dit jaar zullen daar waarschijnlijk weer een stapje boven gaan zitten. De meeste high-end toestellen krijgen waarschijnlijk een QHD-scherm met een resolutie van 2560×1440 pixels. Hiermee lijkt Huawei weer net onder de top te gaan zitten en zal de prijs ongetwijfeld weer scherp zijn.

Huawei has not released a new machine Ascend P7 Sophia smartphone recently started online exposure; Now, the Internet has exposed the rear casing of the smart phone photos, which can be up close look at the smart phone might look like.
This photo also seem justifiable, but now we can not confirm its authenticity. Earlier news that Huawei Ascend P7 appearance will be similar to Ascend P6, and this exposure image also confirmed this view.
But pictures show Ascend P7 speaker position and shape vary months after this device also appeared shell 4G LTE logo.
Ascend P7 is expected to be equipped with 5-inch full HD display, 1.6GHz quad-core HiSilicon processor, 2GB of RAM and 13 million pixels rear camera.