1 min

Tags in dit artikel

, ,

Het uiterlijk van de Samsung Galaxy S5 lijkt definitief uitgelekt te zijn. Pocketlint heeft per abuis een hands-on artikel te vroeg gepubliceerd en daarin zijn enkele beelden van het toestel te zien.

Uit de afbeeldingen zijn verschillende zaken op te maken. Zo beschikt de Galaxy S5 nog altijd over fysieke knoppen onder het scherm, de telefoon lijkt ook een USB 3.0-verbinding te ondersteunen, gezien de grootte van het afdekklepje onderop het apparaat. Meer afbeeldingen vind je terug in de galerij bij dit artikel.

De 16 megapixel-camera steekt enkele millimeters uit de behuizing en daaronder zit een flitser. Naast de flitser lijken nog twee andere onderdelen te zitten, maar het is niet duidelijk waar deze voor bedoeld zijn. Voor het opnemen van video’s is er ondersteuning voor 4K-resolutie met 30 beelden per seconde.

Onder de Home-knop zou een vingerafdruklezer zitten, maar dat is uit de afbeeldingen lastig op te maken. De telefoon is ook water- en stofdicht. De achterkant is voorzien van een plastic cover met een voelbaar patroon erin. Het gaat echter niet om nep-leder, wat we bijvoorbeeld bij de Samsung Galaxy Note 3 (review) hebben gezien.

De Galaxy S5 naast zijn voorganger, de Galaxy S4

Samsung kondigt de Galaxy S5 vanavond definitief aan.