1 min

Tags in dit artikel

,

Er is een nieuwe versie van de Samsung Galaxy S III op komst. De Zuid-Koreaanse fabrikant heeft de Galaxy S III Slim op de Braziliaanse afdeling van de website geplaatst. Het is niet duidelijk of Samsung de telefoon ook alleen in dat land wil uitbrengen.

De Galaxy S III Slim op de Braziliaanse website is in veel opzichten wat minder goed dan de originele Galaxy S III. Zo schiet de camera minder megapixels, is er minder opslagruimte en is het scherm wat kleiner. Daarmee lijkt het aannemelijk dat Samsung de succesvolle Galaxy S III-lijn nog één keer wil gebruiken om extra verkopen in het lage segment binnen te harken.

Samsung voorzien de Galaxy S III Slim van een TFT-scherm van 4,5 inch, dat 540 bij 960 pixels weergeeft. Het werkgeheugen bedraagt 1GB en de opslagruimte 8GB. In plaats van 8 megapixel schiet de camera foto’s in 5 megapixels. Het is onduidelijk wat voor type processor de Galaxy S3 Slim bevat, wel gaat het om een quad-core die tikt op 1,2GHz. De actieve Android-versie is 4.2 Jelly Bean.

Het is onduidelijk of de Galaxy S III Slim ook buiten Brazilië wordt uitgebracht en wat de prijs is.