1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Via de website van de Amerikaanse telecomprovider Sprint zijn mogelijk de specificaties van de LG G3 op het internet beland. Uit een UAProf-vermelding van de provider zijn verschillende specificaties van LG’s volgende vlaggenschip op te maken. Zo krijgt het toestel een QHD-scherm.

De LG LS990, zoals het toestel in het profiel wordt genoemd, beschikt over Android 4.4.2 KitKat, een Qualcomm Snapdragon 800-chipset die tikt op 2,3 GHz en een QHD-scherm met 1440 bij 2560 pixels. Het werkgeheugen bedraagt 3GB, de opslagruimte zit op 32GB en is uit te breiden met een microSD-kaartje van maximaal 64GB. De camera’s op de achter- en voorkant hebben respectievelijk een resolutie van 13 en 2,1 megapixels.

Met deze specificaties lijkt het meest opvallende aan de LG G3 de aanwezigheid van een QHD-scherm, daarmee zou het Koreaanse bedrijf zijn concurrenten voor weten te zijn. De vermelding van een Snapdragon 800-chipset is dan wel weer apart omdat HTC, Samsung en Sony allen kozen voor een Snapdragon 801-chipset in hun nieuwe toestellen.