1 min Devices

Gear-horloges compatibel met 20 apparaten

Samsung heeft een lijst gepubliceerd met daarop de twintig apparaten die compatibel zijn met de nieuwe Gear-producten. Het gaat om twaalf Galaxy-smartphones en acht Galaxy-tablets.

Een groot probleem van de originele Galaxy Gear (review) was dat de smartwatch enkel kon samenwerken met de Galaxy Note 3 (review) en de Galaxy Note 10.1 2014 Edition (review). Inmiddels heeft Samsung dat probleem enigszins getackeld door meer apparaten van een recentere versie van Android te voorzien, waardoor de nieuwe Gear-horloges wat dit betreft een stuk beter uit de verf komen.

De Gear 2, Gear 2 Neo en Gear Fit zijn te gebruiken in combinatie met twintig Galaxy-apparaten. Daaronder bevinden zich bijvoorbeeld de Galaxy S4 (review) en varianten zoals de Galaxy S4 Active (review), Galaxy S4 mini (review) en Galaxy S4 Zoom (review). Ook de Galaxy Mega 6.3 (review) is van de partij. Wat tablets betreft gaat het exclusief om nieuwe modellen zoals de Galaxy Tab4-reeks, de Galaxy TabPro en Galaxy NotePro 12.2 (review).

Gear-horloges compatibel met 20 apparaten

Bron:Samsung Tomorrow