Opnieuw is er een foto uitgelekt van het aankomende vlaggenschip van LG, de LG G3. Op deze nieuwe foto is duidelijk te zien dat LG de bezels (rand rond het scherm) zo dun mogelijk probeert te houden. Ook aan de boven en onderkant zien we een veel dunnere bezel. Verder zijn de stand-by en volumeknoppen nog steeds op de achterzijde aanwezig.

Vorige week vrijdag lekte er ook al twee afbeeldingen uit van de LG G3, maar hierop waren de bezels niet zo duidelijk te zien als op de foto die we vandaag kunnen publiceren. LG lijkt zich echt te gaan onderscheiden met deze dunne bezels, de voorkant van het toestel bestaat in dit geval echt vrijwel uit het beeldscherm.

Doordat de bezels zo dun zijn kan LG nog weleens voor een verrassing zorgen qua afmeting van het toestel of scherm. Volgens geruchten zou LG gebruik maken van een 5,5 inch scherm, maar met zulke bezels kan de afmeting van het toestel nog weleens kleiner uitvallen dan de concurrentie die gebruik maken van 5, 5,1 of 5,2 inch schermen. Op 27 en 28 mei zal er veel duidelijk gaan worden als LG het toestel zal presenteren aan de internationale media.

De LG G3 is de opvolger van de LG G2 (review), het huidige vlaggenschip van LG.