min

Tags in dit artikel

, ,

Het is LG niet gelukt om het nieuwe vlaggenschip tot de lancering onder het doek te houden. Er waren al verschillende afbeeldingen op het internet verschenen waarop de smartphone te zien was, nu zijn er ook officieel ogende afbeeldingen gelekt.

Wat het uiterlijk van de G3 betreft zal LG voor weinig verrassingen kunnen zorgen eind deze maand, wanneer het toestel officieel wordt gepresenteerd. Phone Arena heeft vijf persafbeeldingen van het toestel online geplaatst en daarom is vrijwel het gehele toestel duidelijk zichtbaar.

Het is duidelijk dat LG het opnieuw voor elkaar heeft gebokst om een kleine bezel rondom het scherm te ontwikkelen. In vergelijking met de G2 (review) lijkt vooral onder het scherm nog wat oppervlak weggesnoept te zijn. LG heeft naar verluidt gekozen voor een scherm van 5,5 inch, waardoor de dunne randen ook absoluut gewenst zijn.

De kenmerkende knoppen op de achterkant van het toestel maken opnieuw hun opwachting. Afgaande op de foto’s die tot nu toe zijn uitgelekt lijkt het erop dat de behuizing in drie kleuren wordt uitgevoerd: goud, zilver en zwart.

De specificaties van de LG G3 zijn ook zo goed als zeker uitgelekt. Zo kunnen we waarschijnlijk een Qualcomm Snapdragon 805-chipset verwachten, alsook een 13 megapixel-camera en 3GB werkgeheugen. Het scherm is met een Quad HD-resolutie van 2560 bij 1440 het hoogtepunt.