1 min

Tags in dit artikel

,

Mensen die de LG G3 vooruitbestellen worden door de Zuid-Koreaanse fabrikant beloond met een gratis hoes ter waarde van 39 euro. De Quick Cirkle-hoes is niet simpelweg een bescherming, maar staat ook interactie toe terwijl de hoes het toestel afdekt.

De LG G3 is vanaf 25 juni vooraf te bestellen, de reguliere verkoop zal op 3 juli worden aangevangen. Mensen die het toestel voor 14 juli aanschaffen kunnen gebruikmaken van een actie waarbij ze een gratis hoes krijgen door een kopie van de kassabon en IMEI-code op een speciale website van LG te plaatsen.

De Quick Circle-hoes biedt de G3 bescherming, maar door een cirkel in de voorkant is het ook mogelijk om een zestal veelgebruikte functies te beheren, zoals bellen, muziek en de camera. Bovendien stelde LG een SDK beschikbaar zodat ontwikkelaars zelf toepassingen kunnen maken. De hoes is verkrijgbaar in vijf kleuren.

Het hoogtepunt van de LG G3 is de aanwezigheid van een scherm met een Quad HD-resolutie ofwel 1440 bij 2560 pixels. Verder is er een Qualcomm Snapdragon 801-chipset met een quad-core processor die op 2,5 GHz tikt en een 13 megapixel-camera. Het werkgeheugen is afhankelijk van de opslagruimte: bij de 16GB-versie zit 2GB RAM, bij de 32GB-variant is het 3GB RAM.

De LG G3 heeft een adviesprijs van 549 euro en komt beschikbaar in de kleuren goud, wit en zwart.

Update (15:08):
Uit navraag van Techzine bij LG blijkt dat deze actie ook geldig is in België.