1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

LG zal de G3 vanaf begin juli in onze regio gaan verkopen, met een adviesprijs van 549 euro. Daarmee lijkt de G3 de eerste smartphone met een Quad HD-scherm te worden in de Belgische en Nederlandse winkelschappen.

De G3 wordt zoals Techzine al eerder exclusief meldde vanaf begin juli aangeboden. Het toestel komt in twee varianten: met 16 of 32GB opslagruimte. De smartphones hebben een adviesprijs van 549 en 599 euro, een belangrijk verschil hierbij is dat er respectievelijk 2 en 3GB werkgeheugen aanwezig is.

Met deze adviesprijs lijkt LG de naaste concurrentie een hak te willen zetten. De topmodellen van HTC, Samsung en Sony hadden allen een adviesprijs van meer dan 600 euro. De prijs van deze toestellen is inmiddels al wel wat gezakt.

De LG G3 is voorzien van een Quad HD-scherm, ofwel een resolutie van 1440 bij 2560 pixels. Het IPS-scherm heeft een formaat van 5,5 inch. Verder beschikt de G3 over een Snapdragon 801-chipset en een 13 megapixel-camera met laserfocus en een dubbele flitser.

De G3 zal in België en Nederland worden verkocht in de kleuren goud, wit en zwart.