1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Hoewel de OnePlus One nog steeds zeer moeilijk verkrijgbaar is, werkt het Chinese bedrijf vrolijk door. Onlangs is bekendgemaakt dat de Android L-update binnen drie maanden na vrijgave beschikbaar zal komen.

De OnePlus One is met een Full HD-scherm van 5,5 inch, een Snapdragon 801-chipset en 3GB werkgeheugen een high-end smartphone, maar wel een met een zeer aantrekkelijke prijs. Het probleem met het toestel is dat er veel te weinig exemplaren beschikbaar zijn en dat klanten over elkaar vallen om er één te pakken te krijgen, wat alleen met een officiële uitnodiging mogelijk is.

Ondanks dat probleem wordt er door OnePlus hard doorgewerkt aan het toestel. Niet alleen aan een beter productieproces, maar ook een betere gebruikservaring. De Android L-update die Google onlangs aankondigde zal binnen 90 dagen na vrijgave beschikbaar komen, zo belooft OnePlus. Het is nog onduidelijk wanneer Google de update beschikbaar stelt aan fabrikanten. De OnePlus One is niet voorzien van Android, maar van CyanogenMod dat wel op Google’s mobiele besturingssysteem is gebaseerd.