2min

Zojuist hebben wij van Sony vernomen dat de nieuwe high-end smartphones van het bedrijf, de Xperia Z3 en de Xperia Z3 compact vanaf maandag overal te koop zijn in Nederland en België. Zowel de webshops als de fysieke winkels moeten het toestel maandag op voorraad hebben.

Het is in sommige gevallen nu al mogelijk om een Xperia Z3 of een Xperia Z3 compact te bestellen en morgen thuis te ontvangen. Er is een eerste voorraad uitgeleverd aan een select aantal webshops in Nederland die binnen 24 uur kunnen leveren. Deze voorraad is echter beperkt en waarschijnlijk zeer snel uitverkocht. Deze webshops worden voor maandag uiteraard opnieuw bevoorraad.

De Sony Xperia Z3 is het echte vlaggenschip van Sony, dit toestel beschikt over high-end specificaties met een 5,2 inch scherm en is verkrijgbaar in het zwart, wit, koper en groen voor een adviesprijs van 649 euro. Lees hier de Techzine hands-on van de Xperia Z3.

De Sony Xperia Z3 Compact beschikt over dezelfde high-end specificaties als zijn grote broer, maar beschikt over een kleiner scherm van 4,6 inch en een lagere schermresolutie van 1280 x 720 pixels. Dit toestel is verkrijgbaar in het zwart, wit, groen en oranje voor een adviesprijs van 499 euro. Lees hier de Techzine hands-on van de Xperia Z3 Compact.

Beide toestellen zijn inmiddels bij verschillende webshops al een stukje goedkoper te verkrijgen. Iedereen die een Xperia Z3 wil aanschaffen en dat nog voor 1 oktober wil en kan doen, doet er verstandig aan om het toestel niet te bestellen maar te pre-orderen. Bij dat toestel krijg je namelijk een noise-cancelling headset van Sony ter waarde van 150 euro, maar die actie geldt alleen bij een pre-order.