1 min

Sony heeft vandaag bekendgemaakt te zijn begonnen met de verkoop van de Xperia M2 Aqua. Deze variant op de Xperia M2 biedt bescherming tegen water en heeft een adviesprijs van 249 euro. Daarmee is het een van de goedkoopste waterdichte smartphones tot heden.

De Sony Xperia M2 (review) is één van de betere mid-range smartphones met 4G-ondersteuning. Mocht dat echter nog niet voldoende zijn voor je, dan is er ook de Xperia M2 Aqua. Die smartphone biedt namelijk boven de eigenschappen van de originele Xperia M2 ook bescherming tegen stof en water.

Andere eigenschappen van de Sony Xperia M2 zijn een Qualcomm Snapdragon 400-chipset met een quad-core processor die tikt op 1,2 GHz, 1GB werkgeheugen, 8GB opslagruimte en ondersteuning voor microSD-kaartjes. Het scherm heeft een grootte van 4,8 inch en toont 540 bij 960 pixels, terwijl de camera’s foto’s schieten in 8 en 0,3 megapixels.

De Sony Xperia M2 Aqua heeft een adviesprijs van 249 euro, wat even hoog is als de adviesprijs van de originele Xperia M2 toen deze geïntroduceerd werd. dat toestel kost inmiddels minder dan 200 euro. De Xperia M2 is verkrijgbaar in de kleur zwart en wordt exclusief door Vodafone verkocht.