1 min

Jawbone komt vandaag niet alleen met de UP Move, maar ook met de UP3. Dit is Jawbone’s meest geavanceerde activiteitentracker tot op heden. Naast de eigenschappen van de UP24 heeft de UP3 onder andere de beschikking over huid- en temperatuursensoren.

Naast de Jawbone UP Move is er ook de Jawbone UP3, de opvolger van de UP24 (review). Net als zijn voorganger kan de UP3 stappen tellen en bewegingen vastleggen. De armband is waterdicht tot op 10 meter diepte en moet een week op één acculading vooruit kunnen.

Dankzij sensoren die de temperatuur van de huid en omgeving meten, plus bioimpedantiesensoren, wordt het ook mogelijk om de hartslag en hydratatiewaarden van de gebruiker te meten. Jawbone belooft in de toekomst meer functionaliteit toe te voegen.

De tracker weet met wat voor activiteiten je bezig bent en wanneer je je in je remslaap bevindt. Allerlei zaken kunnen aan elkaar gekoppeld worden: slaap je beter of slechter als je overdag gesport hebt? Drink je wel genoeg tijdens je activiteiten? Dit alles helpt Jawbone dus om een veel completer beeld van het lichaam van de gebruiker te kunnen overhandigen. Daarbij kan Jawbone bijvoorbeeld ook tips voor het eetpatroon geven.

De Jawbone UP3 is vanaf deze winter via de website van het bedrijf en elektronicawinkels verkrijgbaar voor 179,99 euro in de kleuren zwart en zilver.