1 min

OnePlus One heeft ervoor gekozen om vandaag en komend weekend beide versies van de OnePlus One in de vrije verkoop te doen. Je heb gedurende drie dagen geen uitnodiging nodig om het toestel te kunnen bestellen, daarnaast laat het bedrijf weten dat het toestel nog voor eerste kerstdag geleverd zal worden.

De OnePlus is weer verkrijgbaar in de vrije verkoop zonder uitnodiging, de populariteit neemt langzaam af of het bedrijf slaagt er beter in om meer toestellen te produceren want het bedrijf maakt het toestel steeds vaker een dag beschikbaar zonder uitnodiging. Nu is het toestel zelfs drie dagen achter elkaar te bestellen zonder uitnodiging.

Beide versies zijn de komende drie dagen te bestellen, de 16GB-versie kost 269 euro en de 64GB-versie kost 299 euro. De OnePlus One is door Techzine al aan een review onderworpen en heeft een zeer goede beoordeling gekregen. Als je nieuwsgierig bent geworden naar dit toestel kan je hier de Techzine review van de OnePlus One lezen.

De OnePlus One heeft een extreem scherpe prijs/prestatie verhouding en daardoor heeft het bedrijf moeite om voldoende toestellen te produceren, daarnaast is er ook geen budget voor grote marketingcampagnes. Hierdoor kiest het bedrijf normaliter voor een systeem met uitnodigingen, zonder uitnodiging kan je het toestel niet kopen. Dit maakt het toestel exclusiever en zorgt dat er meer over wordt gesproken, een slimme marketingtruc. De komende drie dagen is er dus even geen uitnodiging nodig.