1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Huawei heeft gisteren een nieuwe phablet uit de doeken gedaan: de Honor 6 Plus. De phablet werd aangekondigd voor de Chinese markt en uit navraag blijkt dat Honor deze niet uitbrengen in Europa, doordat hier niet voldoende interesse in phablets is.

Sinds kort heeft Huawei een nieuwe dochteronderneming met de naam Honor in leven geroepen. Het merk brengt de Honor-telefoons van Huawei uit in Europa, zo zagen we al de Honor 3C en de Honor 6 (review).

Huawei kondigde gisteren een nieuwe telefoon uit de Honor-reeks aan in China, maar uit navraag blijkt dat deze Honor 6 Plus niet naar Europa zal komen. Het betreft een smartphone met twee camera’s op de achterzijde en een schermgrootte van 5,5 inch.

De grootte van het scherm is ook de reden waarom Honor het toestel hier niet uit zal brengen: "In Azië vraagt de consument om phablets, dus hebben we de Honor 6 Plus ontwikkeld. In Europa is de interesse voor phablets veel lager. We richten ons daarom op andere behoeften," zegt een woordvoerder van Huawei.