2min Devices

Sony publiceert opwarmertje voor aankondiging van Xperia Z4

Sony heeft een video gepubliceerd waarin hoogstwaarschijnlijk wordt gerefereerd naar eigenschappen van de Xperia Z4. We zien onder andere elementen die erop wijzen dat het toestel erg dun zal zijn en wordt voorzien van Android 5.0 Lollipop.

Eén ding is zo goed als zeker: wat voor apparaat Sony ook zal aankondigen, het zal draaien op Android 5.0 Lollipop (review). In de video is een kind met een rode lolly te zien, wat maar op één ding kan wijzen. Verder komt het cijfer 5 regelmatig terug, Sony organiseert op 5 januari om 5 uur een persconferentie in aanloop naar de Consumer Electronics Show in Las Vegas.

Andere aanwijzigingen doen denken dat het toestel nog dunner wordt, de Sony Xperia Z3 (review) is met 7,3 millimeter natuurlijk ook al niet bepaald dik te noemen. Ook lijkt een schaduwgevecht erop te duiden dat de nadruk op gaming nog groter wordt dan nu al het geval was.

In de video is het toestel mogelijk zelfs al even te zien. Op 0:23 is in de reflectie van een oog de contour van het toestel te zien, maar veel extra informatie over het uiterlijk valt daar helaas niet uit te halen. Het oog zou ook kunnen wijzen op verificatie met de ogen.

Bron:Xperia Blog