Het Chinese bedrijf OnePlus is de consument alvast warm aan het maken voor diens tweede smartphone. In een interview met PCWorld wordt beloofd dat de OnePlus Two de consument zal verrassen. Men hoeft echter niet te rekenen op de komst van een tablet van OnePlus.

In een interview laat mede-oprichter Carl Pei weten dat OnePlus aan een nieuwe smartphone werkt, welke de consument zal verrassen. Deze bewering hebben we al eens eerder gehoord en helaas wordt Pei niet veel specifieker dan destijds het geval was. Pei benadrukt wel nogmaals dat de OnePlus Two in het tweede of derde kwartaal van 2015 verwacht mag worden.

Wat wel nieuws is, is dat er bij OnePlus nog aan een tweede telefoon wordt gewerkt. "Ik denk dat deze telefoon een ander type publiek zal aanspreken. Misschien wel degenen die het ontwerp belangrijker vinden dan de specificaties." Het lijkt er daarmee op dat deze OnePlus-telefoon misschien wel een kleiner scherm krijgt, maar ook handzamer zal zijn.

Pei wijdt ook nog even uit over tablets. Het lijkt erop dat we vanuit OnePlus geen tablet hoeven te verwachten, want Pei is van mening dat er geen droog brood aan te verdienen is. "Niemand verdient echt geld aan tablets." Wel heeft OnePlus enkele prototypes van wearables gemaakt, maar het is nog onduidelijk of daar ook meer mee zal worden gedaan.