1 min

T-Mobile USA heeft afgelopen nacht een foto gepubliceerd van de Samsung Galaxy S6. Inmiddels heeft de provider ook bevestigt dat het om een officiële foto gaat. Het lijkt erop dat T-Mobile de publicatie met Samsung heeft afgestemd. Aangezien het toestel een gebogen rand lijkt te hebben zou het hier eigenlijk gaan om de Galaxy S Edge en niet om de Galaxy S6, maar aangezien de toestellen een identiek ontwerp krijgen zien we ook wat terug van de Galaxy S6.

Helaas gaat het nog wel om een foto van de zijkant, dus het is nog steeds niet helemaal duidelijk hoe het toestel er precies uit komt te zien. De kans dat het toestel een metalen behuizing heeft is ook nog steeds een optie, al is het onmogelijk om op basis van deze foto te zeggen waar de behuizing precies van is gemaakt. Door de filmpjes en nu de publicatie van deze foto weet Samsung de spanning er wel in te houden.

Aanstaande zondag zal de spanning echter voorbij zijn want dan presenteert Samsung zijn nieuwe vlaggenschip in Barcelona. Techzine zal daarbij aanwezig zijn.

Het nieuwe vlaggenschip lijkt in verschillende versies beschikbaar te komen, een normale versie, een versie met een gebogen zijkant en mogelijk nog een versie met of twee gebogen zijkanten of een gebogen zijkant maar dan aan de andere zijde zodat het toestel ook voor linkshandige geschikt wordt.

Samsung gaat mogelijk ook de adviesprijs van zijn vlaggenschip verhogen van 699 euro naar 749 euro voor het instapmodel.