1 min

T-Mobile heeft vandaag bekendgemaakt dat het de databundels van zijn abonnementen gaat verhogen zonder daarbij de prijzen te verhogen. Vanaf 6 mei gaan de nieuwe bundels in voor zowel bestaande als nieuwe klanten.

T-Mobile klanten kunnen vanaf 6 mei meer MB’s per maand verbruiken voor hetzelfde bedrag. Klanten met een abonnement zien hun limiet van 2GB naar 3GB per maand stijgen of van 5GB naar 6GB of van 10GB naar 12GB.

Voor klanten met een prepaid-abonnement zijn de verhogingen ook substantieel. Bij de prepaid-abonnementen wordt 100MB dadelijk 300MB, 350MB wordt 1GB en 1GB wordt 1,5GB.

Alles bij elkaar biedt T-Mobile aan alle klanten de mogelijkheid om flink wat meer data te verbruiken.

In januari voorspelde we al een prijzenoorlog tussen de telecomproviders, waarbij we voornamelijk Tele2 als de aanstichter zien. Dat bedrijf gaat nu beginnen met de migratie van zijn klanten naar het eigen netwerk. Daarna zal het waarschijnlijk nieuwe abonnementen gaan introduceren. T-Mobile zorgt er nu vast voor dat zijn aanbod concurrerender is. De vraag is wanneer KPN en Vodafone aanpassingen gaan doorvoeren.