T-Mobile heeft besloten een tussentijdse wijziging door te voeren in zijn mobiele abonnementen. De Internet XL-bundel wordt opgeschroefd van 12GB naar 20GB. De provider heeft bekendgemaakt dat de aanpassing niet alleen geldt voor nieuwe klanten maar ook voor bestaande klanten. Volgende week krijgen de huidige klanten 8GB toegevoegd aan hun bundel.

De behoefte van klanten naar grotere bundels wordt alsmaar groter en de providers moeten daarop inspelen. De Internet Xl-bundel is de grootste bundel die je kan afnemen bij T-Mobile in combinatie met een Stel Samen of Stel Bij-abonnement. Het maximum van 12GB is simpelweg te weinig en daarom is het maximum nu 20GB, wat op zich nog meevalt, bij Tele2 kan je al 24GB afnemen en bij Vodafone zelfs 25GB.

Op 6 juni krijgen alle klanten van T-Mobile met een Internet XL-bundel de verhoging cadeau van de provider. De prijs van de bundel blijft overigens gelijk dus voor nieuwe klanten zit er geen nadeel aan deze aanpassing. Voor de kleinere databundels worden er op dit moment geen wijzigingen doorgevoerd, die blijven gewoon 1, 3 en 6GB.

Vorige week maakte T-Mobile bekend dat er ook een abonnement komt met onbeperkt internet voor 100 euro per maand. Tetheren is echter verboden bij dat abonnement, dan geldt hetzelfde limiet bij als bij Internet XL, namelijk 20GB.