KPN heeft vandaag abonnementswijzigingen aangekondigd voor de zakelijke mobiele abonnementen. De databundels van deze abonnementen worden minimaal verdubbeld. De kosten van de abonnementen blijven echter gelijken. De maximale databundel stijgt hiermee van 8GB naar 20GB per maand.

KPN heeft per direct de databundels van zijn zakelijke mobiele abonnementen minimaal verdubbeld. De abonnemtenten KPN Zakelijk Mobiel Bundel, KPN Zakelijk Mobiel Bundel XL, KPN Zakelijk Mobiel Onbeperkt en KPN Mobiel Onbeperkt XL gaan van respectievelijk 250MB, 500MB, 3GB en 8GB naar 500MB, 1GB, 10GB en 20GB.

Daarnaast verhoogt KPN ook de databundels van de Alles-in-één-abonnementen. De databundels van de abonnementen KPN Eén Onderweg Bundel, KPN Eén Onderweg en KPN Eén Overal gaan van respectievelijk 250MB, 3GB en 3GB naar 500MB, 10GB en 10GB.

Voor zakelijke klanten die het abonnement hebben in combinatie met groepstegoed geldt de verhoging ook. Hiermee krijgen alle werknemers van het bedrijf een fors grotere databundel tot hun beschikking.