2min

Tags in dit artikel

, , , ,

Het lijkt erop dat een aantal details van de LG G5 zijn uitgelekt, er zijn foto’s online verschenen van een toestel dat lijkt op een LG en volgens bronnen de LG G5 is. Het enige geluk voor LG is dat het toestel in een case zit om het ontwerp te beschermen, waardoor niet alle details op straat liggen.

Fabrikanten proberen hun nieuwe vlaggenschip altijd tot het laatste moment geheim te houden en daarom sturen ze hun nieuwe toestellen vaak op in een speciale behuizing waardoor het ontwerp niet goed te zien is, maar het toestel wel getest kan worden.

Op de achterzijde van het toestel zijn de meeste details te zien, zo zijn er twee camera’s te zien met nog een unit in het midden, mogelijk de laserautofocus die LG vaak op zijn toestellen toepast. Verder is er op de achterkant een grote ronde cirkel te zien, mogelijk zit daar een vingerafdrukscanner achter verborgen. Onduidelijk is nog waar de stand-by knop zit, de volumeknoppen zijn aan de zijkant geplaatst, daarmee wijkt LG af van de toestellen van de afgelopen jaren toen zowel de stand-by-knop als de volumeknoppen aan de achterkant waren geplaatst.

Verder lijkt er aan de voorkant een uitsparing te zitten voor een tweede scherm, net als op de LG V10, dat scherm is speciaal bedoeld voor notificaties.

LG heeft in elk geval een goede case ontworpen om het ontwerp geheim te houden want er blijft nog genoeg te raden over. Volgens de berichten heeft het toestel een scherm van 5,3 inch. Het toestel wordt gepresenteerd op de zondag voorafgaand aan het Mobile World Congress in Barcelona eind februari.