T-Mobile komt met een nieuwe dienst genaamd MB-verdeler, hiermee kan je een extra simkaart bestellen die je in je tablet of laptop kan stoppen. Op die manier kan je andere apparaten voorzien van internet en het MB-verbruik gaat af van je smartphone-databundel. Je moet dus wel een flinke databundel hebben voor deze optie.

De MB-verdeler kan door alle T-Mobile-klanten worden aangeschaft zowel particulier als zakelijk en kost eenmalig 14,95 euro inclusief BTW. Bij een Stel samen & Stel Bij-abonnement kan de dienst vervolgens kosteloos worden gebruikt, bij de andere goedkopere abonnementen moet er 4,95 euro per maand voor worden betaald.

Je kan je abonnement uitbreiden met één of twee extra simkaarten. Het is niet mogelijk om te bellen met deze simkaarten maar je kan er alleen data op versturen en ontvangen. Je bestaande simkaart is bedoeld om mee te bellen. De simkaarten werken verder hetzelfde en zijn dus ook in het buitenland te gebruiken, al is het gebruik daar wat duurder omdat de databundels ook wat kostbaarder zijn.

T-Mobile is ook bezig met een pilot voor vast internet via 4G, waarbij je een databundel van 30, 100 of 200GB kan krijgen voor een aantrekkelijk tarief.