2min

Tags in dit artikel

, , , , , ,

Gisteren heeft Simyo zijn Simyo-app een flinke update gegeven, iets wat eerder deze maand ook al was gebeurd. Simyo voert actief de feedback van de klanten door in de app, vandaar ook dat de app regelmatig wordt bijgewerkt. De app is opnieuw uitgebreider en overzichtelijker geworden dan voorheen.

Simyo heeft vanuit veiligheidsoverwegingen besloten om de app te beveiligen met een pincode. Deze code kan je zelf instellen en dus ook zelf aanpassen. Het voorkomt dat iemand anders aankopen kan doen vanuit de Simyo-app.

MB’s makkelijk bijkopen

Hoe vaak komt het wel niet voor dat je tegen het einde van de maand al je MB’s al hebt verbruikt? Het is nu mogelijk om in de app MB’s bij te kopen zodat je altijd online kan blijven. De kosten voor het bijkopen van MB’s zijn op de website te vinden. Deze extra MB’s kan je maandelijks aanpassen.

Fris uiterlijk

Het design van de app is aangepast waardoor het uiterlijk van Simyo nu nog herkenbaarder is in de app. Verder kan je nu direct zien wanneer je kosten buiten je bundel hebt gemaakt of je internetbundel er doorheen is. Ook kan je eenvoudig je facturen raadplegen.

Nooit meer zonder tegoed

De Mijn Simyo-app is niet alleen te gebruiken door Sim Only-klanten, maar ook door prepaidklanten. In de app is het mogelijk om prepaidverbruik in te zien, daarnaast is het mogelijk om direct het tegoed op te waarderen.

Naast de eerder genoemde wijzigingen heeft Simyo ook nog een aantal andere aanpassingen doorgevoerd, zo is de vriendendeal link nu te delen, kan je een handige widget installeren op Android-smartphnes en kan je eventueel de gegevens van het hele gezin raadplegen in de Mijn Simyo-app.

Simyo blijft zijn app verbeteren

Simyo wil zijn app blijven verbeteren en daarbij is de feedback van klanten essentieel. Simyo roep klanten dan ook op om feedback te geven, zodat de app nog beter kan worden. De Mijn Simyo-app is afgelopen maand twee keer geüpdatet dankzij de waardevolle feedback van klanten.

Heb je zelf de Mijn Simyo-app en werkt er iets niet of heb je een idee voor nieuwe functies? Laat het Simyo dan vooral weten!

Dit artikel is een gesponsorde bijdrage van een partner