2min

Volgens de laatste berichten op de Facebook-pagina van LG Duitsland, komt LG binnenkort met vier nieuwe smartphones op de markt, die allemaal in thema van de X-Men zijn te plaatsen. De film die afgelopen maand is verschenen. De toestellen komen in de zogenaamde X-serie uit en worden in de Verenigde Staten, Europa en Latijns-Amerika op de markt gebracht.

Mobiele telefoons die verbonden zijn aan films is niets nieuws, heel wat jaren geleden had Nokia al de telefoon rond de Matrix en Sony komt regelmatig met een James Bond-smartphone. LG gaat mogelijk een stapje verder door niet één maar vier smartphones uit te brengen rondom een populaire film, deze keer X-Men: Apocalypse.

Zo komt LG met de LG X Style met een Mystique thema, het toestel is vooral erg dun en compact, terwijl de X Max juist enorm groot is en geïnspireerd moet zijn op de Beast. X Mach zal voorzien zijn van de snelste processor en staat in het thema van de supersnelle Quicksilver. Tot slot is er nog X Power en die beschikt over de langste accuduur en moet geïnspireerd zijn op Professor X.

Naast vier nieuwe smartphones zou LG ook twee bestaande smartphones opnieuw willen stylen om beter bij het X-Men thema te passen. Hierbij gaat het om de eerder gepresenteerde X-Cam en X Screen. X-Cam beschikt over drie camera’s en X Screen heeft een extra scherm voor notificaties. X-Cam wordt gecombineerd met Cyclops en X Screen met Nightcrawler.

Specificaties van alle toestellen zijn nog niet uitgelekt, wel marketingmateriaal rond de toestellen.