1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Studentmobiel heeft op 10 september zijn nieuwe webshop geopend op Mobiel.nl. Daarmee is de naamswijziging van het bedrijf volledig voltooid. Het bedrijf gaat mijn zijn nieuwe webshop en uitstraling de markt betreden als Mobiel.nl. Het bedrijf noemt zichzelf de grootste onafhankelijke aanbieder van smartphones en mobiele abonnementen in Nederland.

In maart van dit jaar besloot Studentmobiel om zijn naam te wijzigen Mobiel.nl. Hiermee hoopt het bedrijf een breder publiek aan te spreken en meer klanten te kunnen bereiken. Als vervolg op die naamswijziging is nu ook de website flink op de schop gegaan en heeft Mobiel.nl een nieuwe webshop gekregen. Met de nieuwe webshop is onder meer het vergelijken en afsluiten van een (sim only-) abonnement nóg gemakkelijker voor iedereen. De nieuwe huisstijl van Mobiel.nl is volledig geïntegreerd in het design.

Extra gebruiksgemak
Met het nieuwe platform legt Mobiel.nl de focus op overzichtelijkheid en gebruiksgemak voor de klant. Bij de verkoop van abonnementen en toestellen zijn er namelijk miljoenen variaties mogelijk. Door de optimalisaties presenteert Mobiel.nl het meest relevante aanbod nu nog overzichtelijker. Het vernieuwde platform zorgt er ook voor dat volgende verbeterslagen nog sneller kunnen worden gebouwd en doorgevoerd.

Een logische stap
Mobiel.nl is de afgelopen jaren explosief gegroeid. “Ons ultieme doel is dat iedereen in Nederland, die op zoek is naar een mobiel abonnement of toestel, eerst aan Mobiel.nl denkt”, aldus eigenaar Thomas Borsboom. De nieuwe webshop is een logische stap die past bij de ambities en volwassenheid van het bedrijf.