SD-WAN-speler ngena, ServiceNow en implementatiespecialist Thirdera gaan samenwerken. De samenwerking moet resulteren in betere dataconnectiviteit tussen regionale locaties en multinationals.

De samenwerking combineert de SD-WAN-as a-Service-dienst van ngena, de workflow-oplossingen van ServiceNow en de implementatie- en consultingdiensten van Thirdera. Het gaat hierbij om het SD-WAN-platform van ngena, gebaseerd op de SD-WAN backbone van Cisco, dat een snelle en veilige uitrol van workloads mogelijk maakt. Aan dit platform wordt nog een gepersonaliseerde analytics-dienst toegevoegd, om constant de prestaties van de netwerken in de gaten te houden en verbeteren.

ServiceNow voegt hieraan zijn workflows voor onder meer het automatiseren en stroomlijnen van de klantenservice, het garanderen van de diensten en order managementprocessen toe. Als implementatiespecialist brengt Thirdera alle kennis en experts om alle ServiceNow-diensten goed via het platform van ngena te laten lopen.

Volledige end-to-enddienst

Met de gezamenlijke dienstverlening krijgen klanten uiteindelijk de beschikking over een platform dat het werk dat diverse partners doen nu volledig automatiseert. Vooral de werkzaamheden rond het ontwerp en de implementatie. Klanten van ngena kunnen hiermee doen wat zij willen: SaaS-diensten gebruiken, uitrollen en opleveren wat nodig is.