CWSI koopt het Belgische Mobco

CWSI koopt het Belgische Mobco

CWSI uit Ierland breidt uit door de Belgische leverancier van werkplekdiensten Mobco over te nemen. Het Ierse bedrijf verstevigt zo zijn footprint op het Europese vasteland.

Met de overname, waarvan geen financiële details bekend zijn gemaakt, verstevigt de Ierse werkplek- en securityleverancier zijn aanwezigheid in de Benelux. In april van dit jaar werd een eerste stap gezet naar de Benelux met de overname van het mobile device management-bedrijf Blaud uit Utrecht. Met de overname van Mobco worden de activiteiten uitgebreid naar België en Luxemburg.

Naast het vergroten van de Europese footprint moet de overname CWSI meer marktvoordeel opleveren en verwerft het belangrijk intellectueel eigendom.

Workspace SaaS-platform

Voor dit laatste is de overname erg belangrijk vanwege het Workspace SaaS-platform van de Belgische werkplekbeheerspecialist. Dit platform versimpelt aankoopbeleid, beheer, reparaties en de beveiliging van alle aspecten rondom de moderne werkplek. Al deze activiteiten brengt het platform onder in een eenvoudig te gebruiken self-servicemodel voor werknemers.

Tip: Blaud uit Utrecht komt in handen van Iers bedrijf CWSI