Er wordt verwacht dat Google gedurende deze week meer informatie uit de doeken zal doen over de nieuwste versie van Android. Om deze verwachtingen kracht bij te zetten, maakt Google haar belangstellenden nog eens extra warm.

Google maakt er tegenwoordig een traditie van om een nieuwe bezienswaardigheid te plaatsen op haar Googleplex, wanneer een nieuwe Android-versie wordt aangekondigd. Aan de vooravond van het Google I/O-evenement is er opnieuw een beeld met een referentie naar een nieuwe versie van het besturingssysteem geplaatst bij het hoofdkantoor van Google. Omdat de nieuwste versie van Android naar de codenaam Jelly Bean luistert, werd er deze keer een pot vol bonen geplaatst.

Met deze teaser in de voortuin wordt er verwacht dat Google ons deze week zal voorzien van de nodige informatie over Android 4.1. Het is in ieder geval zeker dat Google grootse plannen heeft, zo lanceerde het bedrijf namelijk een speciale applicatie voor het evenement, waarmee men op de hoogte kan blijven van het laatste nieuws.