1 min

Tags in dit artikel

, , , , , ,

Zonder expliciet aan te geven dat Apple met een goedkopere iPhone komt, geeft de CEO van het bedrijf wel aan dat er gekeken wordt of de smartphones goedkoper gemaakt kunnen worden. Er gaan al lange tijd geruchten over een goedkope iPhone, daarover bevestigt Tim Cook echter niks.

Apple’s CEO Tim Cook sprak vannacht tijdens de Goldman Sachs Technology and Internet-conferentie. Tijdens zijn toespraak bevestigde Cook een goedkope iPhone niet. De CEO deed ook geen enkele moeite om een eventuele komst te ontkennen.

"We ondernemen stappen om dingen goedkoper te maken", sprak Cook, toen gevraagd werd naar een goedkopere iPhone. "Toen we de iPod uitbrachten kostte deze 399 dollar, vandaag kun je een iPod Shuffle kopen voor 49 dollar. In plaats van dat we nadachten hoe we de originele iPod goedkoper konden maken, probeerden we opnieuw een geweldig product te ontwikkelen, dat lukte ons. Hetzelfde apparaat, maar in een andere uitvoering, in sommige opzichten."

Met deze uitspraken lijkt Cook aan te willen geven dat een goedkopere iPhone tot de mogelijkheden behoort, maar dat de uitvoering ervan nog wel eens zou kunnen verrassen.