1 min

Tags in dit artikel

, , , , , ,

In het hoofdkantoor van Apple in Cupertino is een dode man gevonden, hij zou gevonden zijn in een van de vergaderkamers. Volgens ABC zou de man een hoofdwond hebben en zou er ook een wapen zijn gevonden in de vergaderkamer, alles lijkt op dit moment te wijzen op een zelfmoord.

De politie van Cupertino wil op dit moment alleen bevestigen dat er een dode man is gevonden, verder worden er nog geen details verstrekt over de gevonden persoon. Het is de taak van de politie om de zaak goed te onderzoeken en een mogelijk misdrijf uit te sluiten, ook zal de familie van het slachtoffer eerst op de hoogte worden gesteld.

Volgens ABC zou de man een hoofdwond hebben en zou er ook een pistool zijn gevonden, maar alles lijkt te wijzen op een zelfmoord.

Het is niet de eerste keer dat Apple te maken heeft met personeel dat zelfmoord pleegt, maar het komt nu wel een stuk dichterbij. Een aantal jaren geleden werd het bedrijf opgeschrikt door een reeks zelfmoorden in China, werknemers van de fabrieken waar Apple-producten worden geproduceerd pleegden toen zelfmoord vanwege de slechte arbeidsomstandigheden. Na verschillende onderzoeken zijn de arbeidsomstandigheden toen verbeterd.

Nu komt het een stuk dichterbij, als inderdaad blijkt dat iemand zich in het hoofdkantoor van Apple van het leven heeft beroofd.