1 min

Tags in dit artikel

, ,

De Consumentenbond richt een meldpunt op waar gebruikers van Windows Vista hun klachten over het besturingssysteem kwijt kunnen.

Als je op dit moment een voorgebouwde pc gaat kopen, dan is de kans groot dat Windows Vista er standaard al op geïnstalleerd staat. De Consumentenbond is hier echter niet mee akkoord, omdat Vista volgens hun nog veel te veel fouten bevat. Iemand die iets meer verstand heeft van computers dan de gemiddelde mens kan die problemen gemakkelijk oplossen, een gewone gebruiker niet, aldus Ewald van Kouwen, woordvoerder voor de Consumentenbond.

De Consumentenbond is van mening dat de meeste problemen ontstaan omdat de ontwikkeling van het besturingsyssteem nog niet geheel tot zijn einde is gekomen. Hiernaast ergert zij zich ook aan het feit dat de softwaregigant niet kan vertellen wanneer de updates verschijnen voor de bestaande problemen.

Daarom vraagt de Consumentenbond dat iedereen die nog een probleem ondervindt met Windows Vista dit op te sturen naar hun. De resultaten zullen geanalyseerd worden en de actie die daarna ondernomen wordt, zal zich uitbouwen uit die analyse, verklaarde Ewald van Kouwen.

Meer informatie hierover en een link naar het meldpunt is hier te vinden.