2min

KnowBe4 heeft de nieuwe Mobile Learner App geïntroduceerd. Hiermee kunnen medewerkers eenvoudig via hun mobiele devices security awareness- en compliancetrainingen doen, waar zij zich ook bevinden.

De mobiele trainingsapplicatie helpt medewerkers hun security awareness- en compliancetrainingen op ieder moment te kunnen volgen. Bijvoorbeeld als zij zich buiten de deur bevinden en alleen de beschikking hebben over hun mobiele devices.

Benutten van smartphonegebruik

Volgens KnowBe4 komt het gebruik van mobiele apps voor het volgen van dit soort trainingen nauwelijks voor. Dit terwijl de meeste medewerkers over een smartphone beschikken. Volgens KnowBe4 kunnen bedrijven juist mobiele apps gebruiken om meer medewerkers aan dit soort belangrijke trainingen te laten deelnemen en hun hele houding ten opzichte van security te verstevigen.

Daarnaast zorgt de mobiele app ervoor dat gebruikers, of dit nu medewerkers of securitybeheerders zijn, meer aandacht krijgen voor de grootste aanvalsvector voor bedrijven; mobiele devices. Vooral die medewerkers die geen toegang hebben tot desktops en laptops zijn hierbij gebaat.

Constante toegang tot trainingsmodules

Met de mobiele KnowBe4 Mobile Learner App kunnen medewerkers snel toegang krijgen tot de trainingen en de leerstof. De app geeft toegang tot de hele bibliotheek van security- en compliancetrainingen van bedrijven. Ook krijgen medewerkers op deze manier toegang tot meer dan 100 mobiele trainingsmodules van de leverancier zelf.

De app helpt gebruikers van mobiele devices ook constant te attenderen op het belang van security voor het gebruik van deze devices. Ook blijft deze aandacht constant aanwezig, niet alleen wanneer zij op hun vaste computers werken.

SecurityCoach-oplossing

De lancering van de KnowBe4 Mobile Learner App volgt op de recente introductie van de SecurityCoach-oplossing. Deze oplossing helpt bedrijven met real time security coaching om riskant gedrag van medewerkers direct aan te pakken en te reduceren.

Tip: KnowBe4 komt met real-time coaching voor tegengaan risicovol gedrag