Abonneer je gratis op Techzine!

De Galaxy S Advance en Galaxy Ace 2 zullen direct gaan beschikken over Android 4.1 Jelly Bean en Android 4.0 Ice Cream Sandwich overslaan. Dit meldt de Bulgaarse afdeling van Samsung op Facebook.

Een Bulgaarse gebruiker van een van deze toestellen informeerde op de Facebook-pagina van Samsung Bulgarije naar de mogelijke updates voor deze modellen uit de Galaxy-familie. Een medewerker van Samsung reageerde hierop dat Samsung een update voor de toestellen in petto zou hebben. De update zou de Galaxy S Advance en Galaxy Ace 2 direct updaten naar Android 4.1 Jelly Bean en Android 4.0 Ice Cream Sandwich overslaan.

Wanneer de medewerker van Samsung inderdaad de waarheid spreekt zou de update een behoorlijke stap vooruit zijn voor beide toestellen. Zowel de Galaxy S Advance als de Galaxy Ace 2 draaien momenteel op Android 2.3 Gingerbread. De midrange toestellen zouden met deze upgrade direct een stuk interessanter worden. Of de gebruikers inderdaad een update kunnen verwachten moet nog blijken. Samsung is vooralsnog niet naar buiten gekomen met een officiële verklaring. Het is daarnaast de vraag of er daadwerkelijk wel een officiële verklaring komt. Wel ligt het voor de hand dat deze toestellen nog iets van een update krijgen.