Abonneer je gratis op Techzine!

Nadat maandag duidelijk werd, dat het Franse Vivendi in alle stilte informatiezoekbedrijf Scoot heeft stopgezet, is de Gouden Gids een lastige concurrent kwijt. Met haar vernieuwde bedrijvengids gaat NL-bedrijven.com nu de concurrentie juist aan.

Anders dan de Gouden Gids en in het verleden dus Scoot richt NL-bedrijven.com zich met haar bedrijvengids niet op de gedrukte gids, maar uitsluitend op een online versie. En ook geheel anders dan de concurrentie legt NL-bedrijven.com het actueel houden van de bedrijfsgegevens helemaal bij de bedrijven zelf. Elk bedrijf kan een pincode aanvragen om zelf de eigen gegevens actueel te houden en uit te breiden. Dat kan zelfs geheel gratis met een categorie, faxnummer, emailadres, website en bedrijfslogo (de laatste drie inclusief links). De gegevens kunnen via NL-bedrijvengids.com (Nederlandstalig), NL-Firmen.com (Duitstalig) en NL-Companies.com (Engelstalig) supersnel worden gevonden.

Deelnemers aan de bedrijvengids van NL-bedrijven.com gaan pas betalen als ze veel meer willen. Dan biedt NL-bedrijven.com de basisservice met zelf op te geven zoekwoorden in het Nederlands, Engels en Duits, onbeperkte publicatie van eigen vacatures, bedrijfsnieuws en aanbiedingen en een uitgekiend voor een deel handmatig en maandelijks herhaalt door NL-bedrijven.com te verrichten aanmeldprogramma bij de grote zoekmachines. NL-bedrijven.com garandeert met de Basisservice 100% "vindkans"!

Voor regionale portals biedt NL-bedrijven.com de mogelijkheid om een regionale versie van de zoekmachine in de eigen site te plaatsen.