Abonneer je gratis op Techzine!

Creative, wereldwijd marktleider op het gebied van digitale entertainmentproducten voor personal computers en het Internet, kondigt het Creative Inspire 5.1 Digital 5500 luidsprekersysteem aan. Dit meerkanaals systeem met 48 Watt RMS, dat is gebaseerd op hetzelfde ontwerp als de rest van de Creative Inspire-reeks, biedt pc-gamers en gebruikers van systemen voor thuisentertainment een uitmuntende kwaliteit en dito prestatie, dankzij de combinatie van vijf akoestisch uitgebalanceerde satellietluidsprekers en een zwaar versterkte houten subwoofer met 6-kanaals versterking.

Een belangrijke blikvanger in het geavanceerde ontwerp is de losse, zilverkleurige Dolby Digital-decodermodule. Deze is niet alleen uiterst stijlvol, maar biedt tevens line-in-, coaxiale- en optische ingangen voor een eenvoudige, gelijktijdige aansluiting op verschillende bronnen. En door de draadloze afstandsbediening is dit systeem uiterst snel en eenvoudig te bedienen.

Het Creative Inspire 5.1 5500 luidsprekersysteem koppelt een uiterst concurrerende prijs aan de genoemde specificaties. Het is dan ook dé luidsprekeroplossing bij uitstek voor gebruikers die alles uit hun Dolby Digital-films, games en andere 5.1-kanaals audio willen halen.