Abonneer je gratis op Techzine!

In de VS zal Disney een kinder pc uitbrengen. De Disney Dream Desk. Deze PC is klein van formaat, in vrolijke kleuren en voor kinderhandjes bedoeld. De specificaties van deze Dream Desk PC zijn als volgt: Intel Celeron D processor 2,6 GHz, een CD-brander, een 40GB harde schrijf 256MB geheugen, digitale pen om mee te tekenen en een multimedia toetsenbord. Wat erg opvalt, is de monitor. Dit is een Mickey-monitor die los verkrijgbaar is voor 299 dollar. Het is een 14 inch flat panel monitor met Mickey-Mouse oren. Hier zitten ook de boxen in verwerkt. De Dream Desk kinder-PC draait op Windows XP Home Edition.
Ook bezit de Dream Desk een aantal spellen, filtersoftware om porno tegen te gaan en antivirussoftware. De Dream Desk computer bevat een voor kinderen ontworpen muis. En omdat er voor een bescheiden processor is gekozen kon bijna alles achter de Mickey-monitor geplaatst worden. Dit is voor de veiligheid van de kindervingers.

Deze Dream Desk kinder pc zal vanaf 12 augustus worden verkocht in de VS, tegen een prijs van 599 dollar. Ook is deze computer te koop via de website van Disney. Jammer genoeg voor de kinderen zijn er geen plannen om de Disney Dream Desk naar de EU te halen.

We bedanken piet0r voor het insturen van dit bericht.