Abonneer je gratis op Techzine!

LaCie introduceert een nieuwe double layer DVD-brander. Met de moderne LaCie DVD±RW Double Layer Design by F.A. Porsche kunnen gebruikers single layer DVD’s branden in vijf minuten en double layer DVD’s in 25 minuten. Deze alles-in-één-brander combineert veelgebruikte CD- en DVD-formaten in een stijlvol ontwerp van Porsche Design GmbH. De drive is uitgerust met FireWire- of USB-interfacemogelijkheden.

"De LaCie DVD±RW Double Layer-brander is geschikt voor mensen die een krachtige én betaalbare DVD-brander willen voor optimale weergave van beeld en geluid", zegt Ward Bauwens, Area Manager Benelux bij LaCie. "Met de bijgeleverde software kunnen mensen snel en eenvoudig persoonlijke DVD’s creëren, branden en bekijken."

De LaCie DVD±RW Double Layer Design by F.A. Porsche brandt zowel DVD+R- en DVD-R-formaten als een 4,7GB single layer-disc in vijf minuten. Voor double layer-discs geldt een brandtijd van 25 minuten – dit is minder dan de helft van de tijd die andere double layer-branders nodig hebben. Met een eenvoudige interface kunnen gebruikers in enkele minuten films op DVD branden, compleet met menu’s, hoofdstukken en achtergronden. Door zijn geringe omvang en gewicht is de brander geschikt voor elke locatie.

De double layer-brander is uitgerust met uitgebreide Mac- of pc-software voor het maken van professionele DVD’s. Daarnaast kunnen afgeronde projecten worden bekeken op standaard-DVD-spelers. De USB drives zijn uitgerust met Easy Media Creator 7 (Windows XP/2000), Easy CD & DVD Creator 6.2 en de DVDMAX 2.0-speler. De FireWire drives zijn uitgerust met Roxio Toast 6.0 Lite (Mac OS X), Easy Media Creator 7 (Windows XP/2000) en Easy CD Creator Basic 6.2.