min

Tags in dit artikel

, ,

Aankomende E3 zal weleens een zeer mooi evenement gaan worden voor de hardcore gamers van Nintendo. Op het evenement dat volgende maand plaats gaat vinden is Nintendo namelijk van plan enkele grote titels te onthullen die de hardcore gamers aan zullen spreken.

Al geruime tijd klagen Wii-bezitters over gebrek aan goede AAA-titels. Sinds de release van de Wii zijn er namelijk slechts op een handjevol te tellen games verschenen die ook daadwerkelijk de hoge verwachtingen waar maken. En tot op heden is er nog altijd niets veranderd betreft aankomende top releases. Daar moet met de E3 in het vooruitzicht echter veranderingen in gaan komen.

Marc Franklin, PR Director van Nintendo of America, heeft namelijk verteld dat op het aankomende E3, Nintendo enkele voor hardcore gamers interessante games gaat onthullen. Wat we precies kunnen verwachten is nog onduidelijk. Er zijn wel hardnekkige geruchten dat er een nieuwe Kid Icarus-game op de planning staat, ook wordt er gespeculeerd over een mogelijke nieuwe Zelda-game.

Franklin gaf toe dat Nintendo en ook andere ontwikkelaars de afgelopen tijd zich vooral op de casual-gamers hebben gericht, en heeft dan ook begrip voor de bezorgdheid van hardcore gamers. Franklin gaf verder aan dat third-party ontwikkelaars de Wii eindelijk serieus beginnen te nemen. Ze zien nu in dat de Wii deze generatie hét platform is om voor te ontwikkelen doordat de Wii een grote userbase heeft.