min

Tags in dit artikel

, , ,

Avi Arad is de man die bekend is van Marvel Studios. Hij was degene die het bedrijf oprichtte en op dit moment is hij ex-baas van het bedrijf. Gisteren werd bekend dat Avi Arad de filmrechten van Mass Effect zou hebben gekocht.

Mass Effect is een RPG (Role Playing Game) en is in 2007 op de markt gebracht door de ontwikkelstudio van BioWare. BioWare is een bedrijf dat opgericht is in Canada en aan het begin van dit jaar werd het overgenomen door Electronic Arts. Eerst was Mass Effect alleen maar speelbaar op de Xbox 360, maar er is nu ook een PC-versie van het spel op de markt gekomen.

Avi Arad werkte, zoals eerder werd vermeld, bij Marvel Studios. Hier stond hij aan het roer bij de productie van Spider-Man en X-Men. Met deze films heeft Avi Arad van Marvel Studios een begrip gemaakt in de filmwereld.

Na deze stripverfilmingen van Marvel Studios lijkt het erop dat Avi Arad zich bezig gaat houden met het verfilmen van games. Eerder werd namelijk al bekend dat hij de filmrechten voor Lost Planet gekocht heeft.

De vraag is of de film er dus daadwerkelijk gaat komen. Op het moment is er nog niets bekend over een eventuele lanceringsdatum. Men verwacht dat de film samen met de tweede of derde versie van de game gelanceerd gaat worden.