Abonneer je gratis op Techzine!

Microsoft heeft na een lange stilte opnieuw enkele Ultimate Extras voor Windows Vista Ultimate vrijgegeven.

In totaal zijn er drie nieuwe extra’s voor Windows Vista bijgekomen. De eerste Ultimate Extra is een nieuw DreamScene-inhoudspakket, waarin drie bijna identieke filmpjes aanwezig zijn. Het tweede onderdeel is een nieuw geluidsschema gebaseerd op de game Microsoft Tinker, dat meteen de derde Ultimate Extra is.

Microsoft Tinker is een nieuw spel waarin de speler een robot speelt die een parcours moet afleggen met daarin allerlei obstakels. Volgens de softwaregigant uit Redmond is het een rustgevend en kalmerend spel ontwikkeld in samenwerking met partner Fuel Industries.

Deze Ultimate Extras volgen die van april op. Toen bracht Microsoft enkel nieuwe geluidsschema’s en DreamScene-inhoud uit. Deze zesde golf biedt dan misschien wel een van de interessantste Extras van dit jaar, namelijk Microsoft Tinker, en gebruikers zijn nog altijd zeer teleurgesteld in de Ultimate Extras.

Al lange tijd klagen gebruikers van Windows Vista Ultimate dat Microsoft te weinig Ultimate Extras uitbrengt, terwijl er meerdere, interessante Microsoft-programma’s erg geschikt zijn om als Ultimate Extra door te kunnen gaan. Dit heeft er zelfs toegeleid dat Microsoft zijn excuses heeft aangeboden.